Hello world!

Troligtvis har du hamnat här för att du träffat mig, det hoppas jag i alla fall. Möjligen har du inte träffat mig men då vågar jag drista mig till att hoppas att vi snart kommer att göra det.

Mitt liv är fyllt av underbart kreativt kaos. Jag har uppträtt som underhållare sedan 1993, och mitt första skakande steg ut framför publiken har lett mig till där jag är nu. Cirkusartist, med halva världen under mitt bälte, stuntman med en mängd spännande jobb bakom och framför mig, författaretill två böcker som jag älskar och många fler på väg. Dessutom har jag äntligen fått ur mig mina sånger och precis börjat uppträda med dem i liten skala. Förutom det så läser jag in ljudböcker, skapar shower, regisserar, producerar, skapar och hittar på allt jag kan.

Det är mitt jobb. Att hitta på, att få dig att glömma verkligheten en stund.
Nedan hittar du länkar till mina sidor. Välj vilken du vill. Och hör gärna av dig till mig. Jag har oftast tid för en pratstund.

Håll höjd! /Jakkin

One comment on “Hello world!
  1. Mr WordPress says:

    Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*